'Ölürsem ölürüm' diyerek koronavirüs aşısı olmayı reddeden Yıldız Tilbe'den aşı kararı

Koronavirüs aşısı olmayı ve PCR testi yaptırmayı reddeden 55 yaşındaki şarkıcı ısrarından vazgeçti. Son günlerde Kıbrıs konserinin iptal edildiği iddialarıyla gündeme gelen Yıldız Tilbe ilk doz koronavirüs aşısını oldu.

Aşı olmayacağını ve PCR yaptırmayacağını sık sık dile getiren arabesk müziğinin sevilen sesi Yıldız Tilbe, "Gerekirse konserlerimi de iptal ederim" açıklamasında bulunmuştu. Tilbe'nin Kıbrıs'ta vereceği konserinin iptal edildiği iddası magazin gündeminde geniş yankı buldu. Konserinin iptal edilmesinin ardından Yıldız Tilbe fikir değiştirerek önceki gün ilk doz koronavirüs aşısını oldu.

Posta'nın haberine göre; Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Yıldız Tilbe, aşı olmayı reddetmişti. Sosyal medyadan "Aşıyı da PCR'ı da reddediyorum" diye açıklama yapmıştı.


'ÖLÜRSEM ÖLÜRÜM' DEMİŞTİ...

Sık sık koronavirüs aşısı karşıtı açıklamalar yapan Tilbe, "Korumayan aşıyı niye olayım? Ölürsem ölürüm, kalırsam yine öleceğim bir gün" diyen şarkıcı, gerekirse konserlerini iptal edeceğini de söylemişti.

Yıldız Tilbe'nin bu açıklamalarından sonra 18 Eylül'de vereceği Kıbrıs konseri iptal edildi.

 

İLK DOZ AŞISINI OLDU

6 Eylül itibarıyla seyahate çıkmak, sinema, tiyatro ve konserlere gitmek için aşı kartı ya da PCR testi istenmeye başlanınca Yıldız Tilbe fikir değiştirdi, önceki gün ilk doz aşısını oldu.

'Ölürsem ölürüm' diyerek koronavirüs aşısı olmayı reddeden Yıldız Tilbe'den aşı kararı


MEJANERİ İDDİALARI YALANLADI

Yıldız Tilbe’nin menajeri Haluk Şentürk, Yıldız Tilbe ile ilgili çıkan konser iddiası sonrasında “Yıldız hanımın Kıbrıs konseri yok ki. Birileri yazıp çiziyor insanlar inanıyor. Aşı karşıtı olan birine ben nasıl Kıbrıs konseri alayım. Zaten Kıbrıs konserleri başlayalı 15 gün oldu. Konser yok ki iptal olsun” açıklamasında bulunmuştu.

'Ölürsem ölürüm' diyerek koronavirüs aşısı olmayı reddeden Yıldız Tilbe'den aşı kararı ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Konser Kıbrıs PCR testi aşı koronavirüs aşısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.