Ölümünden doktorları sorumlu tuttu! Faruk Tınaz'ın eşi Canan Tınaz'dan yeni açıklama

Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi ve Türk sanat müziği sanatçısı Faruk Tınaz, 23 Aralık 2021'de hayatını kaybetmişti. Faruk Tınaz'ın eşi Canan Tınaz, eşinin doktor ihmali nedeniyle öldüğünü iddia etmişti. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Canan Tınaz eşinin doktor ihmali nedeniyle kanser olduğunu öne sürerek hukuk savaşının devam ettiğini belirtti.

Faruk Tınaz geçtiğimiz Aralık ayında pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti. 65 yaşında vefat eden Faruk Tınaz'ın eşi Canan Tınaz, eşinin ölümünün ardından, ''Dostlar, pankreas kanserinden kaybettiğimiz; benim canımın yarısı ve sevenlerini bu konuda aydınlatmak ihtiyacı duyuyorum. Her yıl sağlık kontrollerini yapan, iyi kalpli, canım eşim, bir doktorun kurbanı olarak hayata gözlerini yumdu. Dava, hukuk süreci içinde devam etmektedir. Gönül yarasına, kulaktan şifa olmadığı gibi, hukuk işleyişine de boynumuz kıldan ince bekliyoruz.'' açıklamasını yapmış ve doktorları suçlamıştı. Canan Tınaz suçlamalarını sürdürdü. 

''DOKTOR İHMALİ SEBEBİYLE KANSER OLDU''

Eşi Faruk Tınaz'ın doktor ihmali yüzünden vefat ettiğini iddia eden Canan Tınaz bugün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Acılı eş Tınaz, Instagram'dan yaptığı paylaşımla Faruk Tınaz'ın doktor ihmali yüzünden öldüğünü yeniden belirtti ve hukuk savaşının devam ettiğini vurguladı. İşte Canan Tınaz'ın o paylaşımı:

faruk tınaz - canan tınaz


''Sevenlerini Bilgilendirme

Faruk Tınaz, Acıbadem Bodrum Hastanesi doktor ihtimali sebebiyle KANSER oldu. Ve uzun bir maraton sonucunda hayatını kaybetti. Hukuk savaşım devam ediyor.''

Atlara olan sevdasıyla tanınan, Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi ve Türk sanat müziği sanatçısı Faruk Tınaz, pankreas kanseri nedeniyle geçtiğimiz Aralık ayında İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Tınaz için Veliefendi Hipodrumu Şeref Tribünü önünde veda töreni düzenlenmiş, ardından memleketi Adana’da Kabasakal Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Faruk Tınaz'ın ölümüyle ilgili eşi Canan Tınaz'dan yeni açıklama

 

Ölümünden doktorları sorumlu tuttu! Faruk Tınaz'ın eşi Canan Tınaz'dan yeni açıklama ile ilgili etiketler Sosyal Medya Faruk Tınaz Canan Tınaz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.