Ölümden dönmüştü... Sosyetik isim Rachel Araz Kiresepi nazar için önlem aldı

Boy aynasının üzerine düşmesiyle 1 saniye farkla ölümden kurtulan ve büyük bir tehlike atlatan sosyetik güzel Rachel Araz Kiresepi evinin her köşesine nazar boncuğu koyarak önlemini aldı.

Geçtiğimiz günlerde evinde büyük bir tehlike atlatan Rachel Araz Kiresepi, ölümden dönmüştü. Evinde üst kattaki boy aynası merdivenden uçup paramparça olan sosyetik güzel, 1 saniye farkla ölümden kurtulmuştu. 

İş insanı Sami Kiresepi ile mutlu bir evliliği olan Rachel Araz, yaşadığı korku dolu anları Instagram'da takipçileriyle "Tam bir saniyeyle kurtuldum. Ortadan ikiye yarılacaktım resmen. Boy ayna tek parça yukarıdan üzerime uçtu resmen. Allah korudu, gerçekten verilmiş sadakam varmış diye düşünüyorum. Ben hadi kaçtım ya çocuklar orada olsaydı neler olurdu. Düşündükçe en çok ona üzüldüm. Her şey insanlar için, kötü enerjiyse bunun adı çıktı diyelim" sözleriyle paylaşmıştı.

 Ölümden dönmüştü... Sosyetik isim Rachel Araz Kiresepi nazar için önlem aldı

Araz, şimdilerde evinin her köşesine nazar boncuğu astı. Sosyetik güzel, önceki gün eline iki tane nazar boncuğu alarak paylaştığı karesini "Ölüm tehlikesine aldığım önlem" notuyla paylaştı.

 

Ölümden dönmüştü... Sosyetik isim Rachel Araz Kiresepi nazar için önlem aldı ile ilgili etiketler Rachel Araz Kiresepi nazar
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.