Ölümden dönmüştü... Çocuklar Duymasın'ın fıs fıs İsmail'i ile ilgili şaşırtan gerçek

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Fıs fıs İsmail karakteriyle izleyicisinin gönlünde taht kuran, Süleyman Yağcı geçtiğimiz 12 Mayıs'ta Üsküdar'da bulunan özel bir hastanede acil olarak açık kalp ameliyatı geçirmişti. tv8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olarak katılan Yağcı yaşadığı zorlu süreci anlattı. Yağcı, arkadaşının ihanetini anlatırken ise gözyaşlarını tutamadı.

Çocuklar Duymasın'ın Fıs fıs İsmail', Süleyman Yağcı, 2. Sayfa programına konuk oldu. Zor günler geçiren Yağcı, ciddi bir kalp ameliyatı atlattığını ve en yakın arkadaşının ihanetine uğradığı söyledi.

Ölümden dönmüştü... Çocuklar Duymasın'ın fıs fıs İsmail'i ile ilgili şaşırtan gerçek

Gözyaşlarına hakim olmakta güçlük çeken Yağcı, şu ifadeleri kullandı:

''Çok ciddi ve sürpriz bir ameliyat geçirdim. Ben altı ayda bir check up yaptırırım. İnsanlar arabasına bakım yaptırır, kendine yaptırmaz. Ben de kendime bakım yaptırıyorum. Dört kez anjio oldum. Son kontrolümde 'aort damarın tıkalı' dediler. Çok büyük bir ameliyat geçirdim. Şimdi sağlığıma kavuştum. Bu duruma gelmemin nedenleri var. Bir dostuma 'bu dünyada sen de kötü çıkarsan, ben herhalde Bakırköy'e tedaviye giderim' dedim. Kötü çıktı. 20 yıllık dostum, yüreğimi, güvenimi aldı götürdü. Maddiyat hiçbir zaman önemli değil. Güvendiğin insanlar seni hançerlerse acıtır. Tedavisi yok! Kalp rahatsızlığımda o anda nüksetti. Arabanın lastiği patlar gümler ya, onun gibi oldu. Bir kalleşliği gördüm, duydum diyelim. Sonuçta beklemediğim bir olayla karşılaştık. Ben çok duygusal bir adamım.''

Ölümden dönmüştü... Çocuklar Duymasın'ın fıs fıs İsmail'i ile ilgili şaşırtan gerçek


Süleyman Yağcı, hastaneden taburcu olduktan sonra hastalık süreciyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

"Bunu hep söylüyorum beş altı aydır çok stresliydim. Son yirmi gündür öyle bir stres yaşadım ki dünyada ilk ona girer. Böyle bir stres yaşadım ve yirmi gündür hiç uyumadan hayatımı yaşıyordum. Yirmi gün içinde artık daha dayanamadı ve kalbimin içindeki kılcal damarlar hep zarar görmüş. Ana damar dediğim gibi iflas etmiş. Doktor arkadaşlar diyor ki böyle bir şeyle biz ilk kez karşılaşıyoruz. Altı ay içinde bir kalp bu hale nasıl geldi? Stresten kurtul diyorlar. Ben de herkese diyorum stresten kurtulun ama kurtulmak kolay değil ki bazı şeyler beyninden çıkmıyor, yüreğinden çıkmıyor. Ama Allah büyüktür, dua aldık. Herkese çok teşekkür ediyorum. Ölsek de ne olacak? Ölüm haktır. Çok teşekkür ediyorum herkese. Dünyada en büyük sermaye sevgidir. İnsanlar birbirini sevsin. Mert olsun, dürüst olsun, sözünün eri olsun. Dünya üç günlük dünya. Sevgiden daha güçlü bir anahtar yok. Sevgi yaşatır, stres öldürür"

 

 

Ölümden dönmüştü... Çocuklar Duymasın'ın fıs fıs İsmail'i ile ilgili şaşırtan gerçek ile ilgili etiketler 2. Sayfa süleyman yağcı Fıs fıs İsmail kalp ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.