Ölümden dönen Rigobert Song'tan duygu yüklü mesaj

Eski Galatasaray ve Trabzonsporlu Rigobert Song, geçirdiği beyin anevrizması sonrası tedavi sürecinde yaptığı açıklamada, Gerçekten çok uzaklardan geri geldim." açıklamasını yaptı.

Süper Lig'de uzun yıllar top kuşturan Rigobert Song, Ekim ayında beyin anevrizması sebebiyle geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya girmiş ve uzun süre yaşam mücadelesi vermişti.

Paris'te gördüğü tedavinin ardından hayati tehlikeyi atlatan ve rehabilitasyon sürecine devam eden Kamerun Milli Takımı'nın eski kaptanı, Fransa'nın L'Equipe gazetesine konuştu.

"GERÇEKTEN ÇOK UZAKLARDAN GERİ GELDİM"

Tedavi sürecini, ''Gerçekten çok uzaklardan geri geldim. Komadan çıktığımda 60 kiloydum! Benim gibi fizik gücüne sahip olan bir insan nasıl bu hâle gelebilir?'' sözleriyle özetleyen Song, ''Rehabilitasyon için hastaneye geldiğimde oradakilere yardım ediyorum. Çünkü onların neler hissettiğini çok iyi biliyorum. Tekerlekli sandalyedeki insanlara sürekli cesaret vermeye çalışıyorum.'' diyerek bu konudaki hassasiyetinin geçirdiği hastalık sürecinden sonra değiştiğini ifade etti.

Ölümden dönen Rigobert Song'tan duygu yüklü mesaj ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Rigobert Song
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.