Ölümden döndü, futboldan yine de vazgeçmedi! Eriksen, United'a imzayı attı

İngiliz devi Manchester United, Danimarkalı yıldız futbolcu Christian Eriksen'i kadrosuna kattığını duyurdu. Son olarak Brentford forması giyen tecrübeli futbolcuyla 3 yıllık anlaşma sağlandı. Eriksen, sezonu 11 maçta 1 gol ve 4 asistle tamamlamıştı

Manchester United Kulübü, Brentford'dan ayrılan ve serbest oyuncu statüsündeki Eriksen ile Haziran 2025'e kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.

KALP KRİZİ SONRASI 6 AY SAHALARDAN UZAK KALMIŞTI

Profesyonel kariyerine 2010'da Ajax formasıyla başlayan 30 yaşındaki Eriksen, daha sonra Tottenham ve Inter'de oynamıştı. Eriksen, 2020 Avrupa Şampiyonası maçında geçirdiği kalp krizi sonrası tedavi süreci yaşayan Eriksen, sahalardan 6 ay uzak kalmıştı.

GEÇEN SEZON 6 AYLIĞINA BRENTFORD KULÜBÜ İLE ANLAŞMIŞTI

Inter, o dönem kadrosunda bulunan Danimarkalı futbolcunun sözleşmesini feshederken, tecrübeli orta saha oyuncusu, bu yılın başında ise 6 aylığına Brentford ile anlaşmıştı. Premier Lig kariyerinde şu ana kadar 237 maça çıkan Eriksen, 52 gol ve 71 asistlik performans sergiledi.

''ÖZEL BİR KULÜP, BAŞLAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Transferle ilgili konuşan Eriksen, "Manchester United, özel bir kulüp ve başlamak için sabırsızlanıyorum. Old Trafford'da defalarca oynama ayrıcalığı yaşadım ancak bunu Manchester United formasıyla yapmak harika olacak" ifadelerini kullandı.

KIRMIZI ŞEYTANLAR DANİMARKALININ TRANSFERİ BÖYLE DUYURDU

Ölümden döndü, futboldan yine de vazgeçmedi! Eriksen, United'a imzayı attı ile ilgili etiketler Manchester United Transfer Christian Eriksen Danimarkalı futbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.