Ölü doğan bebeğin kanında meth bulundu!

Kaliforniya'da genç bir kadın ölmüş bebek dünyaya getirdi. Yapılan incelemeler sonucunda bebeğin kanında meth bulunması nedeniyle anne cinayet sebebiyle tutuklandı.

CNN'de yer alan habere göre Kaliforniya'da 25 yaşındaki hamile Chelsea Cheyenne Becker isimli kadın 10 Eylül'de doğum yaptı. Genç kadın bebeğini ölü olarak dünyaya getirdi.

Yapılan otopsi incelemelerinin ardından bebeğin kanında yüksek dozda metamfetamin bulundu. Hamile olduğu esnada meth kullandığı tespit edilen anne bebeğinin ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle cinayetle suçlandı.
Ölü doğan bebeğin kanında meth bulundu!
Geçtiğimiz Salı günü tutuklanan Becker suçlamaları reddetti. Mahkeme ise anneye 5 milyon dolarlık kefaletle hapis cezası verdi.

Polislerin yaptığı açıklamaya göre anne önceki çocuklarının hamileliğinde de uyuşturucu kullanmış ve bu nedenle çocuklarının velayetini kaybettiği aktarıldı.

SuperHaber/Dışhaberler

Ölü doğan bebeğin kanında meth bulundu! ile ilgili etiketler cinayet Bebek meth Kaliforniya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.