Oltasına takılanı görünce şok geçirdi

Eskişehir’de Porsuk Çayı’nda balık tutan adamın oltasına el bombası takıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, poşet içindeki el bombasını kontrol ederek muhafaza altına aldı.

Akşam saatlerinde Porsuk Çayı’ndaki iskelede balık tutmak isteyen Ahmet Batur oltasını suya attı. Bir süre sonra oltasındaki ağırlığı fark eden Batur büyük bir balık tuttuğuunu düşünerek arkadaşlarını çağırdı.

Oltasına takılanı görünce şok geçirdi
3 arkadaşın birlikte çektiği oltanın ucunda siyah bir poşet içerisinde ise pimi dışarıya çıkmış şekilde duran el bombası olduğu görüldü. Ardından durum 155 Polis İmdat Hattına bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çevre güvenliği alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Daha sonra uzman ekiplerce, poşet içindeki el bombasını kontrol ederek muhafaza altına aldı.

Poşet içindeki el bombasını sudan çıkaran Ahmet Batur yaşadıklarını anlatarak, “Poşet oltaya takıldı. Poşetin yırtık olan tarafından el bombasının pimini görünce, Ramazan arkadaşımız aldı betonun üstüne koydu sonra emniyete haber verdik” ifadelerini kullandı.

Oltasına takılanı görünce şok geçirdi - Resim : 2
Osman isimli balıkçı ise, “Biz balık diye hep beraber koştuk, Ahmet ağabey balığı tutuyor dedik. O anda çok da iri bir balık dedik. Çünkü Ahmet ağabey buradan birkaç gün önce 7 kilogramlık balık tutmuştu. Bir çektik poşeti alıp baktık el bombası. Ne yapacağımızı bilemedik, Hüseyin ağabey el bombasını aldı hemen betona getirdi. Hemen 155’i aradık. Allahtan kimseye bir şey olmadı, patlamadı” dedi.

Oltasına takılanı görünce şok geçirdi ile ilgili etiketler balık olta el bombası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.