Ölmek üzere olan hastanın son arzusu şaşırttı!

Avustralya'da ölmek üzere olan bir hastanın son arzusu sağlık ekiplerini harekete geçirdi. 17 yıldır yaşam mücadelesi veren Ron McCartney'in hayata veda etmeden istediği son şey karamelli dondurma oldu. İsteği yerine getirilen McCartney, kısa bir süre sonra yaşamını yitirdi.

Ailesine göre, 17 yıl kanserle mücadele eden Ron McCartney'nin durumu hafta sonunda iyice kötüleşti. McCartney'nin yaşamından umut kesilince ambulans çağrıldı. Bir sağlık görevlisi, iki gündür bir şey yemeyen McCartney'ye canının ne çektiğini sordu. McCartney, "Karamelli dondurma (sundae)" diye yanıt verdi.

Ambulans hastane yolunda bir dondurmacıda durdu ve McCartney dondurmasını yedi. Hasta, Robina Hastanesi'ne getirildikten kısa bir sonra öldü.

McCartney'nin karısı Sharon McCartney ve kızı Danielle Smith, babasının son arzusunu yerine getiren Kate ve Hannah adlı ambulans görevlilerine teşekkür etti.

Ölmek üzere olan hastanın son arzusu şaşırttı!

Smith, BBC'ye "Babam karamelli dondurmayı çok severdi. Kendi başına yiyebildiği son şey de bu oldu" dedi.

Avustralyada ölmek üzere olan hastanın son arzusunu sağlık ekipleri yerine getirdi

Ölmek üzere olan hastanın son arzusu şaşırttı! ile ilgili etiketler son arzusu öldü dondurma
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.