Olimpiyat Stadı'nda boya şaşkınlığı! Futbolcular 'Hulk' gibi yemyeşil oldu...

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan İstanbulspor-Galatasaray maçında oldukça ilginç görüntüler ortaya çıktı. Saha zeminin yeşile boyanması nedeniyle futbolcular yeşil renge büründü. Özellikle Lucas Torreira'nın görüntüsü Marvel süper kahramanı 'Hulk'a benzetildi.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftası erteleme maçında İstanbulspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Atatürk Olimpiyat standında oynanan maçta Galatasaray Icardi'nin attığı golle 1-0 kazandı. Ancak maçta oldukça dikkat çeken bir durum yaşandı.

Galatasaray'ın en savaşçı oyuncularından olan Lucas Torreira'nın bir ikili mücadele sonrası uzun süre yerde kalması ve yerden kalktıktan sonraki görüntüsü olay oldu.

HULK GİBİ YEMYEŞİL OLDU

Torreira'nın yerde kaldığı pozisyon ardından kalktığında saçlarının ve formasının yeşile büründüğü görüntü sosyal medyada olay oldu.

Olimpiyat Stadı'nda boya şaşkınlığı! Futbolcular 'Hulk' gibi yemyeşil oldu...

GIDA BOYASI İLE BOYANDI

Yayıncı kuruluş muhabiri, "Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yanan çimler, makyajlama çalışması nedeniyle gıda boyasıyla yeşile boyandı" ifadelerini kullandı.

Diğer futbolcuların da formalarının ve vücutlarının yeşile boyandığı görüntüler oluştu.

TORREIRA: SAHALAR DAHA İYİ OLMALI

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Lucas Torreira, yeşil boya durumuyla ilgili şunları kaydetti:

"Maç önünde 'Hulk' benzetmesi aklıma gelmişti. Bu konuda çok polemik yaratmak istemiyorum ama sahaların daha iyi olması gerekiyor. Benim geldiğim yerde de sahalar böyledir. Girip oynarız ve keyif almaya çalışırız."

Olimpiyat Stadı'nda boya şaşkınlığı! Futbolcular 'Hulk' gibi yemyeşil oldu... ile ilgili etiketler Lucas Torreira Galatasaray Atatürk Olimpiyat Stadyumu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.