Icardi'li Galatasaray, deplasmanda galibiyet arıyor! Olimpija Ljubljana – Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Sloven ekibi Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geliyor. Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçını canlı izlemek isteyen sarı-kırmızılı taraftarlar "Olimpija Ljubljana Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?" gibi soruların yanıtını arıyor. Stožice Stadı'nda oynanacak mücadele öncesi Galatasaray maçının canlı yayınlanacağı kanal da belli oldu. İşte tüm detaylar...

Olimpija Ljubljana Galatasaray maçı için geri sayım artık sona erdi ve sarı-kırmızılı temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçına çıkıyor. Slovenya deplasmanına giden Galatasaray'da yeni transferleri Zaha ve Kerem Demirbay kadroda yer almadı. Ayrıca Nicolo Zaniolo da sarı-kırmızılıların Slovenya deplasmanında kadroda yok. 16 bin 38 seyirci kapasiteli Stožice Stadyumu'nda oynanacak Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar "Maç hangi kanalda, saat kaçta?" gibi sorulara yanıt arıyor.

OLİMPİJA LJUBLJANA GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Olimpija Ljubljana - Galatasaray maçı bugün (8 Ağustos 2023 Salı) saat 22.00'da oynanacak ve S Sport Plus'ta canlı yayınlanacak.

Galatasaray,Olimpija Ljubljana ile rövanş maçını ise 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü İstanbul'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynayacak.

GALATASARAY'IN KADROSUNDA EKSİKLER VAR

Arjantinli golcü Mauro Icardi ve sakatlığı geçen Lucas Torreira açıklanan kadroda yer aldı. Sakatlığı bulunan Nicolo Zaniolo, takıma yeni katılan Zaha ve Kerim Demirbay ise kadroda yer almadı. Ayrıca kiralanması gündemde olan iki isim Morutan ve Yusuf Demir de kadroda kendine yer bulamadı.

Ancak Torreira'nın son antrenmanı yarıda bıraktığı ve karşılaşmada oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

Galatasaray'ın maç kadrosu:

Icardi'li Galatasaray, deplasmanda galibiyet arıyor! Olimpija Ljubljana – Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi yayınlanacak?

GALATASARAYIN MUHTEMEL RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana'yı elemesi halinde play-off'ta Klaksvik - Molde eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turunda veda etmesi halinde, Avrupa Ligi play-off turunda Karabağ-HJK Helsinki eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek.

Eğer Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ndeki karşılaşmayı da kaybederse yoluna UEFA Konferans Ligi gruplarında devam edecek.

Icardi'li Galatasaray, deplasmanda galibiyet arıyor! Olimpija Ljubljana – Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi yayınlanacak? ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi canlı yayın canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.