'Ölene Kadar' 3. bölüm fragmanı yayınlandı | 'Ölene Kadar' 3. bölümde Dağhan'ın intikam yemini

'Ölene Kadar' ATV'de 3 bölümü ile ekranlara gelecek. Perşembe akşamında Vatanım Sensin ile yarışan 'Ölene Kadar' bu hafta yayınlanacak 3. bölümde neler olacak? 'Ölene Kadar' 3. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte fragman ve özeti...

'Ölene Kadar' dizisi ATV'de perşembe akşamları yayınlanıyor. 'Ölene Kadar' bu hafta 3. bölümü ile ekranlara gelecek. Ölene Kadar 3. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti haber detayda...

'Ölene Kadar' dizisinde başrollerde Engin Akyürek ve Fahriye Evcen yer alıyor. Bu hafta yayınlanacak olan 'Ölene Kadar'ın 3. bölümü oldukça hızlı ve aksiyon dolu olacak. İnternette yayınlanan fragman şimdiden yeni bölüm için heyecan uyandırdı.

Ölene Kadar 3. bölüm fragmanı

Ölene Kadar 3. bölümde neler olacak?

Ölene Kadar 3. bölüm'de neler olacak izleyici tarafından merak ediliyor. ATV'nin 3 hafta önce yayına doktuğu iddialı dizisi Ölene Kadar 26 Ocak Perşembe fragmanı nefes nefese izlenecek sahnelerle ekrana geliyor. Ölene Kadar yeni bölüm fragmanında cezaevinden çıkan Dağhan suçsuz yere yattığı 11 yılın hesabını sormaya söz veriyor.

240120171456232518534_3.jpg

Ölene Kadar en son yayınlanan bölümü ile nefeslerin tutulmasına neden olmuştu. Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği dizinin 2. bölümünde olaylar daha da karmaşık bir hal aldı. Ölene Kadar son bölümünde Selvi ve abisinin geçmişi kalplere dokunurken; Dağhan’ın gizli belgelerin peşine düştüğü anlarda heyecan dozu arttı.

Ölene Kadar en son yayınlanan bölümü ile nefeslerin tutulmasına neden olmuştu. Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği dizinin 2. bölümünde olaylar daha da karmaşık bir hal aldı. Ölene Kadar son bölümünde Selvi ve abisinin geçmişi kalplere dokunurken; Dağhan’ın gizli belgelerin peşine düştüğü anlarda heyecan dozu arttı.

Ölene Kadar dizisi oyuncuları kimler? Ölene Kadar konusu ne?

Ölene Kadar konusu ve özeti

Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’in başrollerini paylaştığı, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer’in oyuncu kadrosunda yer aldığı Ölene Kadar’ın son bölümünde özgürlüğüne kavuşmuş olan Dağhan, haksız yere hapiste geçirdiği 11 yılın hesabını sormaya kararlıydı. Vicdan azabıyla kıvranan Selvi ise çocukken işlediği günahla bir kez daha yüzleşirken Dağhan'ın bazı gerçeklere ulaşmasına engel olmak zorundaydı. Ne var ki kafesten çıkmış aslanı dizginlemesi kolay olmadı. Gizli tanıdığın peşine düşen Dağhan, gizli belgeleri araştırmaya koyuldu ancak poliste olayların içinde olduğu için bu o kadar kolay olmadı. Bir kez daha demir parmaklıkların arkasına düşen Dağhan’ı Selvi kurtardı. Geçmişin gölgesi herkesin üzerine vurmuştu. İki eski sevgili, Dağhan ve Beril yıllar sonra ilk kez karşı karşıya geldiler. Dağhan'ın bir intikam planı peşinde olduğunu düşünen Ender ise tedirgindi, Yılmaz'ı bu konuda uyardı. Hayatının kararmasına sebep olan gizli şahidin izini sürmeye çalışan Dağhan, hiç beklenmedik bir sürprizle karşılaştı.

'Ölene Kadar' 3. bölüm fragmanı yayınlandı | 'Ölene Kadar' 3. bölümde Dağhan'ın intikam yemini ile ilgili etiketler Ölene Kadar 3. bölüm ölene kadar 3. yeni bölüm ölene kadar 3. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.