Ölen sürücüye aldırmadan kaza yapan TIR'ı yağmaladılar!

Meksika’da meydana gelen tır kazasında şoför hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kaza bölgesine gelenler ise sürücünün ölmesine aldırış etmeden tırdan yola saçılan ürünleri yağmaladı. İnsanlık dışı o görüntüler cep telefonu kameralarına yansıdı.

Meksika’nın Veracruz eyaletinde meydana gelen kazada virajı alamayan tır devrildi. Tır şoförü hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

ÖLEN TIR ŞOFÖRÜNE ALDIRIŞ ETMEDİLER

Tırın kasasında bulunan nohut, pirinç ve konserve ton balığı gibi market ürünleri ise yola saçıldı. Çevrede bulunanlar, ölen tır şoförüne aldırış etmeden yola saçılan ürünleri yağmaladı. Kaza sonrası olay yerine gelen Meksika Ulusal Muhafız Birliği askerleri güvenliği sağlarken, 2 yaralı ise ambulansla hastaneye sevk edildi.

YAĞMA KAYDEDİLDİ

Olay yerinde bulunan bir kişi, kaza anı ve yola saçılan ürünlerin çevredekiler tarafından yağmalanmasını kaydederek sosyal medyada paylaştı. Ölmek üzere olan şoförü görmezden gelerek malları yağmalayan kişilere sosyal medyada tepki yağdı.

Ölen sürücüye aldırmadan kaza yapan TIR'ı yağmaladılar! ile ilgili etiketler TIR Meksika Sürücü öldü ölen yağma yağmaladılar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.