Ölen kişinin kimliğini öğrenince gözyaşlarına boğuldular

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasını görerek yardım etmek amacıyla araçlarından inen gençler hayatlarını şokunu yaşadılar. Gençler TIR'ın altında kalan araçta hayatını kaybeden kişinin arkadaşları olduğunu fark edince gözyaşlarına boğuldular.

Kaza, akşam saatlerinde Gaziantep-Nurdağı kara yolu Yamaçoba mevkisi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Nurdağı istikametinden Gaziantep istikametine seyir halinde olan Kadir K. (25) idaresindeki 27 ABV 003 plakalı araç hatalı sollama yaparak Hakan D'nin kontrolündeki 27 AAF 09 plakalı TIR ile karşı karşıya geldi.

Ölen kişinin kimliğini öğrenince gözyaşlarına boğuldular

Kafa, kafaya çarpışmamak için ani manevra yapan iki araç da menzefe doğru sürüklendi. Bu sırada TIR aracı altına alarak metrelerce sürükledi. Feci kaza sonucu otomobil sürücüsü Kadir K., araç içerisinde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Ölen kişinin kimliğini öğrenince gözyaşlarına boğuldular - Resim : 2

Kazadan kısa bir süre sonra tesadüfen olay yerinden başka bir araç ile geçen gençler yardım amacıyla kaza yerinde durdu. Aracı tanıyan gençler, ölenin de arkadaşları Kadir K.'nın olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı. Ölen arkadaşlarının cenazesinin önünde birbirlerine sarılan gençler, gözyaşı döktü.

Ölen kişinin kimliğini öğrenince gözyaşlarına boğuldular - Resim : 3

Feci olayın ardından hayatını kaybeden gencin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, tır şoförü gözaltına alındı. Kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Ölen kişinin kimliğini öğrenince gözyaşlarına boğuldular ile ilgili etiketler Gaziantep kaza arkadaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.