Öldürülen gencin telefonuna kaydettiği son görüntü katili oldu!

Denizli'de alkollü iki arkadaşın arasında çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan genç kurtarılamadı. Hayatını kaybeden gencin telefonuna dakikalar önce kaydettiği görüntülerde ise katil arkadaşının birlikte gittikleri mekanda eğlendiği anları vardı...

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen olayda, iki arkadaş arasında alkollü bir eğlence mekaında kavga çıktı. Yakın arkadaşı Fuat Yıldırım (26) ile mekana gelen Emre U., birlikte alkol aldılar. Alkollü gençler arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonrası Emre U., arkadaşı Yıldırım’ı bıçakladı. Yıldırım'ın kanlar içerisinde yere yığıldığını gören müşteriler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis ekibi sevk edildi. Yıldırım, sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Yıldırım, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Öldürülen gencin telefonuna kaydettiği son görüntü katili oldu!
Emre U.

 

TELEFONUNDAKİ SON GÖRÜNTÜ KATİLİNİNN EĞLENDİĞİ ANLAR OLDU

İhbar üzerine alkollü eğlence mekanına gelen Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Emre U.'yu gözaltına alınarak karakola götürüldü. İfade işlemleri tamamlanan Emre U., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hayatını kaybeden Fuat Yıldırım’ın cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından Pamukkale Korucuk Mezarlığına defnedildi.

Uzun yıllardır arkadaş olan gençlerden birinin mezara diğerinin ise cezaevine gittiği olayın ardından ise hayatını kaybeden Fuat Yıldırım'ın ölmeden dakikalar önce katili olan arkadaşını eğlenirken cep telefonu ile kayda aldığı görüntüler kaldı.

Öldürülen gencin telefonuna kaydettiği son görüntü katili oldu! ile ilgili etiketler katil Denizli cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.