Öldürülen gazeteci Özal'la röportaj yapmış!

Orouba Barakat'ın 1983 yılında dönemin Başbakanı Turgut Özal'la röportaj yaptığı ortaya çıktı.

Suriye'nin önde gelen muhalif aktivisti Orouba Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla Barakat, geçtiğimiz gün Üsküdar'daki evlerinde ölü bulundu. Anne kızın boğazları kesilerek, vahşice öldürüldükleri belirlenmişti. Anne Orouba Barakat'ın 1983 yılında dönemin başbakanı Turgut Özal'la röportaj yaptığı ortaya çıktı.

8451441jpg

Önceki gün akşam saatlerinde İstanbul Üsküdar'da vahşice bir cinayet işlendi. Suriyeli muhalif ve aynı zamanda tanınmış aktivistlerden Orouba Barakat ile gazeteci kızı Halla Barakat yaşadıkları evde boğazları kesilmiş olarak bulundu.

Halla Barakat, geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından, annesi Orouba Barakat'ın 1983 yılında dönemin başbakanı Turgut Özal ile röportaj yaptığı bir fotoğrafı paylaşmış ve "Annem, Türkiye Başbakanı Turgut Özal'la röportaj yapıyor. Senin gibi olmak için mücadele edeceğim" notunu eklemişti.

İşte o paylaşım:

8451442jpg

CİNAYETTE ESED REJİMİ İSTİHBARATI İDDİASI

60 yaşındaki Suriyeli gazeteci Orouba Barakat ve kendisi gibi gazeteci olan 22 yaşındaki kızı Halla Barakat cinayetinin ilgili Esed rejimi istihbaratı tarafından yapıldığı iddia ediliyor.

Öldürülen gazeteci Özal'la röportaj yapmış! ile ilgili etiketler oroubabarakat hallabarakat ölü bulundu özalla
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.