Öldü sanılan 76 yaşındaki kadın tabutun içinde canlandı! Oğlu şok oldu

Ekvador'da, 76 yaşındaki bir kadının cenazesinde tabutun içinde nefes almaya çalıştığı ve aslında canlı olduğunun anlaşıldığı görüntüler sosyal medyada olay oldu.

Bella Montoya adlı kadın, Cuma günü aniden hastalanarak hastaneye kaldırıldı. Ancak sadece 3 saat sonra hayatını kaybettiği bildirildi. Kadının oğlu Gilbert Balberán, doktorların annesinin kalp krizi sonucu kurtarılamadığını söylediğini aktardı.

Kadının cenaze törenine katılanlar, büyük bir şok yaşadı. Kadın, cenaze evine getirildikten sonra tabuta yerleştirilmişken hala hayatta olduğu fark edildi. Kadının tabutun içinde nefes almaya çalıştığı anlar, kamera tarafından da kaydedildi.

4 SAAT TABUTTA KALDI

Kadın, tam 4 saat boyunca tabutta kaldıktan sonra hayatta olduğunu fark eden oğlu ve yakınları hemen yetkililere haber verdi. Oğlu, "Annem sol elini hareket ettirmeye başladı, gözlerini ve ağzını açtı. Nefes almaya çalışıyordu" şeklinde konuştu.

Cenaze evine gelen doktorlar, Montoya'yı hızla tabuttan çıkararak aynı hastanenin yoğun bakım servisine götürdü. Ancak kadının öldüğünü söyleyen doktor ise ortadan kayboldu.

Öldü sanılan 76 yaşındaki kadın tabutun içinde canlandı! Oğlu şok oldu

KATALEPSİ DURUMU OLABİLİR

Ekvador basınına konuşan tıp uzmanları, bu durumun muhtemelen kadının katalepsi durumuna girmesinden kaynaklandığını yani kas sertliği yaşayarak dış uyaranlara tepki vermediğini belirtti. Olayın yaşandığı Martín Icaza Hastanesi ise henüz bir açıklama yapmadı. Kadının oğlu, hastaneyi ihmalkarlıkla suçlayarak dava açmaya hazırlanıyor.

Öldü sanılan 76 yaşındaki kadın tabutun içinde canlandı! Oğlu şok oldu ile ilgili etiketler Ekvador ölüm Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.