Old Firm'de bu sefer Glasgow Rangers güldü!

İskoçya Premier Lig'de 19. hafta mücadelesinde Celtic ile Glasgow Rangers karşı karşıya geldi.

İskoçya Premier Lig 19. hafta maçında Celtic, Celtic Park Stadı'nda Glasgow Rangers'ı ağırladı.

Glasgow Rangers, Celtic'i deplasmanda 2-1 yendi; 9 maç sonra deplasmanda derbi kazandı.

Old Firm'de bu sefer Glasgow Rangers güldü!

Glasgow Rangers, Celtic'i derbide 2-1 yendi; yaklaşık 10 yıllık deplasman galibiyetini sonlandırdı. Ev sahibi ekip, 33. dakikada penaltı atışından yararlanamazken; Ryan Christie'nin vuruşunda kaleci Allan McGregor harika bir kurtarışa imza attı.

Steven Gerrard'ın ekibi 36. dakikada 1-0 öne geçti. Barisic'in soldan ceza sahası içine ortasında Ryan Kent penaltı noktası yakınında gelişine sert vurdu ve kaleciyi çaresiz bıraktı.

Konuk ekibin üstünlüğü kısa sürdü. Edouard'ın ceza sahası dışından sert vuruşunda Calum McGregor'a çarpan top kaleciyi de yanıltarak ağlarla buluştu ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda beklendiği gibi Celtic'in üstünlüğü vardı. Ancak golü bulan Rangers oldu. Barisic'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Nikola Katic, ön direkte sert bir kafa çıkardı ve topu ağlarla buluşturdu.

90+6'ta Rangers'tan Alfredo Morelos, 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalsa da Glasgow Rangers sahadan 2-1 galip ayrıldı ve rakibini 24 Ekim 2010'dan bu yana ilk kez deplasmanda yendi.

Glasgow Rangers, bu galibiyetin ardından lider olan (55 puan) rakibi ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Old Firm'de bu sefer Glasgow Rangers güldü! ile ilgili etiketler Premier Lig İskoçya Celtic Glasgow Rangers Celtic Park old firm
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.