Olcay Şahan'dan Trabzonsporluları kızdıran hareket!

Trabzonspor'un 10 numarası Olcay Şahan'ın kaybettikleri Galatasaray maçı sonrası, Beşiktaş ile özdeşleşmiş olan "Kartal pençesi" hareketi yapması bordo-mavili taraftarları kızdırdı.

Trabzonspor'un milli futbolcusu Olcay Şahan, Galatasaray ile oynanan maçın bitiş düdüğüyle birlikte sarı-kırmızılı tribünlere dikkat çeken bir hareket yaptı.

"KARTAL PENÇESİ" YAPTI

Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle biten maçın ardından tünele doğru yönelen Olcay'ın telini siler gibi yaparken eliyle 'kartal pençesi' yaptığı görüldü.

TRABZONSPORLULARI KIZDIRDI

Trabzonspor'a Beşiktaş'tan transfer olan Olcay Şahan'ın tribünlere yaptığı bu hareket, siyah-beyazlı taraftarların hoşuna giderken, Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çekti.

Yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde:

olcay-sahan-in-kartal-pencesi-hareketi-10716310_678_m

Olcay Şahan'dan Trabzonsporluları kızdıran hareket! ile ilgili etiketler Trabzonspor Olcay Şahan kartal pençesi hareketi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.