Olaylı Süper Kupa finali öncesi yapılan provanın görüntüleri gündem oldu

Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi, maç öncesi yaşanan kriz sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maça çıkmama kararı alması sonrası ertelendi. Maçtan önce stadyumda yapılan prova görüntüleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa mücadelesi bu yıl Suudi Arabistan'da oynanacaktı. Fakat maç öncesi yaşanan kriz sonrası maç ertelendi.

Karşılaşma öncesi İstiklal Marşımızın çalınmasına izin verilmediği iddiaları gündeme gelse de bu konu Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yalanlandı. Ayrıca karşılaşma öncesi maçın oynanacağı stadyumda çekilen prova görüntülerinde de İstiklal Marşı okunduğu görülüyor.

ATATÜRK TİŞÖERTLERİNE İZİN VERİLMEDİ: GALATASARAY VE FENERBAHÇE MAÇA ÇIKMADI

Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, maça Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının yer aldığı maç önü formaları ve pankartla çıkmak istedi. Fakat iddialara göre bu talep Suudi Arabistanlı yetkililer tarafından reddedildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, Atatürk'e izin verilmemesi halinde maça çıkmayacaklarını bildirdi. İzin verilmemesi sonrası iki takım maça çıkmama kararı alarak Türkiye'ye döndü.

Olaylı Süper Kupa finali öncesi yapılan provanın görüntüleri gündem oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Kupa Fenerbahçe Suudi Arabistan Atatürk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.