Olaylı derbi soruşturmasında yeni gelişme!

Olaylı derbiyle ilgili yürütülen soruşturmada 15 kişi daha gözaltına alındı.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçındaki olaylara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 23'e yükseldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralandığı olaylara ilişkin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 15 kişi daha gözaltına alındı. Böylece toplam gözaltı sayısı 23'e yükseldi.

TÜM KAMERA KAYITLARI İZLENİYOR

Maçın başından tatil edildiği dakikaya kadar tüm kamera kayıtlarının incelendiği ve olayların planlı bir organizasyon sonucu oluşup oluşmadığının tespiti için yapılan çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

DAHA ÖNCE ÇAKMAK ATAN SALDIRGAN YAKALANMIŞTI

Polis daha önce, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasına sebep olan taraftarı gözaltına almıştı. Saldırgan, ilk ifadesinde "Maçın gerginliğiyle elimdeki çakmağı attım. Yaralamak istemedim" demişti.

Olaylı derbi soruşturmasında yeni gelişme! ile ilgili etiketler Derbi Fenerbahçe Beşiktaş Gözaltı Son dakika olay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.