Olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine Burak Yılmaz damgası

Beşiktaş Sompo Japan ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbide Fenerbahçe, 86-80 kazanarak seriyi 3 0'a getirirken maça Burak Yılmaz damga vurdu.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Beşiktaş Sompo Japan ile Fenerbahçe karşılaştı. Olaylı derbide Fenerbahçe, 86-80 kazanarak seriyi 3-0’a getirdi. Beşiktaş Sompo Japan, Fenerbahçe’yi ağırlarken, mücadelede istenmeyen olaylar yaşandı.

Maçta yaşanan olaylar kadar Burak Yılmaz’a yapılan protesto da konuşuldu. BJK Akatlar Spor Salonu’nda sahne alan Beşiktaş Sompo Japan-Fenerbahçe maçında atılan ses bombaları ve tezahüratlar sebebiyle hakemler dört kez anons yaptırdılar. Üçüncü ve dördüncü anonslarda hakemler soyunma odasına gittiler. Hakemler küfürler nedeniyle soyunma odasına gitti. Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinde salondaki tribünlerin boşaltılmasına karar verildi. Bitime 1 dakika 30 saniye kala gelen 4. anons sonrasında tribünler boşaltıldı ve maçın kalan bölümü seyircisiz oynandı. Yaşanan bu olaylar sebebiyle Akatlar'da oynanacak olan serinin dördüncü maçı seyircisiz oynanacak.

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve 2. Başkan Ahmet Nur Çebi de maçı tribünden takip etti. Akatlar’ı dolduran Beşiktaş taraftarı, Çin’de futbol yaşamını sürdüren Burak Yılmaz aleyhine tezahürat yaparak adeta Fikret Orman’a mesaj gönderdi. Karşılaşmada mola alındığı sırada, Burak Yılmaz’a yönelik protestoda bulunan Beşiktaşlı taraftarlar “Hırsız Burak” diye tezahüratyaptılar. Hatırlanacağı üzere Fikret Orman, Burak Yılmaz için ‘İyi bir Beşiktaşlıdır. Gelmesini isterim ama öyle bir transfer görüşmemiz yok’ demişti.

Olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine Burak Yılmaz damgası ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Burak Yılmaz taraftar tribün
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.