Olay TV bundan böyle Oda TV

Sözcü yazarı Soner Yalçın, dün yazdığı 'Yolculuk' başlıklı yazısıyla okurlarına veda etti. Yazısında 'yeni keşifler için' gazeteden ayrıldığını belirten Yalçın'ın, Ekrem İmamoğlu'nun ana medyası olacak Olay TV'de yer alacağı iddia edildi.

Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın, 'Yolculuk' başlıklı bir yazı kaleme alarak okurlarına veda etti.

Oda TV'ye yönelik operasyonlar nedeniyle çok yorulduğunu, kaçak villası ile ilgili haberler dahil sık sık medyada gündem olmaktan sıkıldığını gerekçe gösterip, okuyucularına veda eden Yalçın'ın sessiz sedasız ayrılığının sebebi merak konusu oldu.

 Yazısını "Bazen. Enerji toplamak, okumalar yaparak ufku genişletmek lazım, yeni insanlar tanımak gerek… Yani: Yolculuk yapmak şart yeni keşifler için. Kuşkusuz kaybolmayacağım. Yine buluşacağız." şeklinde bitiren Yalçın'ın bahsettiği 'yeni keşif' ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya adıldı.

İMAMOĞLU'NUN KANALINDA MI YER ALACAK?

Aynı zamanda Oda TV'nin de kurucusu olan Yalçın'ın, Ekrem İmamoğlu'nun ana medyası olacak Olay TV ile anlaştığı öne sürüldü.

İddiaya göre Yalçın, Nuri Çolakoğlu ile birlikte Olay TV'nin beyni olacak.

 

Olay TV bundan böyle Oda TV ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Soner Yalçın OdaTV olay tv
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.