Meltem Miraloğlu 80 yaşındaki eşinden boşanma kararı aldı!

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı iş insanı ile evlenen Meltem Miraloğlu'nun eşinden boşanma kararı aldığı iddia edildi.

Oyuncu Meltem Miraloğlu kendisinden 48 yaş büyük 80 yaşındaki iş insanı Patrick ile evlenip Amerika’ya yerleşmişti.


Sürpriz evlilik Miraloğlu'nun ailesinde ve sevenlerini şoke etmişti.

Kanal D ekranlarında yayınlan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yer alana habere göre, Meltem Miroğlu eşi Patrick’ten bebek sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisine başladığı ifade edilmişti.

Tüm bu iddiaların ardından 2.Sayfa programına telefonla bağlanan Onur Akay, Meltem Miraloğlu'nun boşanma kararı aldığını anlattı.


"Dün konuştum daha çok yeni bir olay. 80 yaşındaki kocasına deli gibi aşık olduğunu gösteriyordu bize hep Meltem.İç dünyasında yaşadıklarını duyunca oturup ağlarsınız. Meltem hep "Çaresiz kaldım" diyormuş sürekli ağlıyormuş ve "Kurtulmak istiyorum" diyormuş."

Meltem Miraloğlu 80 yaşındaki eşinden boşanma kararı aldı! ile ilgili etiketler 2. Sayfa boşanma Amerika meltem miraloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.