Öküz öldü ortaklık bozuldu! Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na gönderme: “Bu şehri artık aklı sadece İstanbul’da olanların yönetmesi gerekiyor"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Seçim döneminde yanından ayırmadığı ve çok yakın olduğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oldukça sert göndermelerde bulundu. Akşener yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

Yerel seçimlere ittifak yapmadan tek başına girme kararı alab İYİ Parti'de seçim çalışmaları sürüyor.

İstanbul'da da aday çıkartan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener seçim çalışmaları kapsamnında mitingler ve toplantıları düzenlemeye devam ediyor.

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NA GÖNDERME

Meral Akşener yaptığı bir konuşmada bir zamanlar yanından bile ayırmadığı CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na göndermede bulundu.

Meral Akşener şu ifadeleri kullandı:

"Mesela sırtında ihmallerin, hataların vebalerin yükünü taşıyanlar da, Elinde parti için çıkarlarının, koltuk kavgalarının, taht oyunlarının, bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez. Mesela, gölgesine sığındıklarının emriyle hareket edenler de kendi gölgesinden cesaret alıp kibirlehareket edenler de bu şehri yönetemez."

Öküz öldü ortaklık bozuldu! Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na gönderme: “Bu şehri artık aklı sadece İstanbul’da olanların yönetmesi gerekiyor" ile ilgili etiketler Meral Akşener Ekrem İmamoğlu İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.