Okurken nefesiniz daralacak: Evcil hayvanını ikiye bölüp yedi, görüntüleri internette yayınladı

İngiltere'de korkunç bir olay yaşandı. Emma Parker adındaki kadın, evcil hayvanı olan hamsterı işkence yaparak öldürdü ve daha sonra yedi. Kadın daha sonra bu olayın görüntülerini sosyal medyada yayınladı.

İngiltere'nin başketi Londra'da yaşayan 39 yaşındaki Emma Parker, okurken bile insanın nefesinin darlamasına neden olan bir olayla gündemde.

Parker, evcil hayvanları olan hemstırı ikiye bölerek yedi ve görüntülerini sosyal medyada yayınladı. Olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından kadına 12 ay hapis cezası verildi.

Okurken nefesiniz daralacak: Evcil hayvanını ikiye bölüp yedi, görüntüleri internette yayınladı

Olayın iki farklı videosu mahkemeye sunuldu. İlk videoda kadın hamsterı bir plastik topun içine koyuyor. Ardından da diğer elindeki bıçağı topun açık kısımlarına saplıyor ve bir yandan diğer yana hareket ettiriyor. Ardından hamsterın kaçmasına izin veriyor ve ona bıçakla vurmaya çalışıyor. Daha sonra boynundan yakalayarak sıkıyor. Hala yaşadığı görülen hamsterı elindeki bıçakla ikiye ayırıyor.

Diğer videoda ise kadın parçalanmış hamsterın iki yarısını yiyor.

Bir veteriner sanığın yargılandığı mahkemede, 27 yıllık kariyerinde bir hamsterın bu kadar çok çığlık attığını hiç duymadığını ifade etti.

Okurken nefesiniz daralacak: Evcil hayvanını ikiye bölüp yedi, görüntüleri internette yayınladı ile ilgili etiketler katil İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.