Okullarda ücretsiz tablet dağıtılacak mı? MEB ücretsiz tablet başvuru formu 2020

Okullarda ücretsiz tablet dağıtılacak mı? Öğrenciler ve veliler, okullarda dağıtılacak olan ücretsiz tabletler için başvuruların ne zaman başlayacağı konusunda araştırmalarına devam ediyor. MEB ücretsiz tablet başvuru formu linki haberimizde..

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 il kapsamında ihtiyacı olan ve maddi durumu el vermeyen ailelere yönelik ücretsiz tablet dağıtımı başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, son olarak Çankırı’da bulunan Tüney Şehit Mehmet Demir İlkokulu’nu ziyareti esnasında okullarda dağıtılacak olan ücretsiz tabletler konusunda bilgilendirmede bulundu.

Yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitim süreçleri hakkında da açıklamalarda bulunan Ziya Selçuk, ücretsiz tabletlerin dağıtımının bu hafta içerisine yapılacağına yer verdi. Öğrenciler ve veliler ise okullarda dağıtılacak olan ücretsiz tablet başvuru formu linkini merak ediyor. Peki, ücretsiz tablet başvuru formu linki var mı?

OKULLARDA ÜCRETSİZ TABLET DAĞITILACAK MI?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz tablet dağıtımı için başvuru şartları da az çok netlik kazandı. İşte, ücretsiz tablet dağıtımı için aranan başvuru şartları;

İhtiyaç sahibi öğrenciler arasından;

Ailesinin gelir düzeyi,

Eğitim çağındaki kardeş sayısı,

Okullarda ücretsiz tablet dağıtılacak mı? MEB ücretsiz tablet başvuru formu 2020

Yüz yüze eğitime devam etme durumu,

Özel eğitim gereksinim halleri gibi hususlarda resmi veriler üzerinden bir önceliklendirme yapıldı.

Bu açıklamaya göre ihtiyaç sahibi olan ailelere, eğitim çağında olan kardeş sayısına, yüz yüze eğitime devam etme durumuna bakılacak.

ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Ücretsiz tablet için başvuru açıklaması gelmedi. İnternet üzerinden ya da bir yere gidilerek başvuru yapılacağı konusunda açıklama gelmedi. Edinilen bilgilere göre MEB'in , ailelerin durumuna göre tabletleri dağıtacağı öğrenildi. İl İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ve öğretmenlerinize tablet ihtiyacı olduğunuzu iletebilirsiniz.

 

Okullarda ücretsiz tablet dağıtılacak mı? MEB ücretsiz tablet başvuru formu 2020 ile ilgili etiketler okullar Ücretsiz Tablet Ücretsiz tablet başvuru formu ücretsiz tablet dağıtımı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.