Okulda şiddet! Öğrencileri soba ızgarası ile yaktı

Siirt'in Şirvan ilçesinde skandal bir olay yaşandı. A.K. adlı öğretmen biri 7, diğer ikisi 9 yaşındaki 3 öğrenciye sobanın sıcak ızgarasıyla şiddet uyguladı. Açığa alınan öğretmen hakkında jandarma adli işlem başlattı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Siirt'in Şirvan ilçesi Demirkapı köyü ilkokulunda görevli sınıf öğretmeni olan A.K. 3 öğrencisine akılalmaz bir yöntemle şiddet uyguladı.

A.K.'nin, öğrencilerden 7 yaşındaki B.Ç. ile 9 yaşındaki Ç.G. ve M.Ç'nin vücuduna sobanın sıcak ızgarasını temas ettirmek suretiyle şiddet uyguladığını belirleyen okul idaresi, durumu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirdi.

Okulda şiddet! Öğrencileri soba ızgarası ile yaktı

Çocukların el ve boyunlarında yanık izleri görülürken, şiddetin tespiti üzerine Şirvan Kaymakamlığı öğretmen A.K'yi açığa alırken, jandarma ekipleri de öğretmen hakkında adli işlem başlattı.

Okulda şiddet! Öğrencileri soba ızgarası ile yaktı - Resim : 2

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, hakkında idari soruşturma açılan öğretmen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Okulda şiddet! Öğrencileri soba ızgarası ile yaktı - Resim : 3

Okulun internet sitesine göre Demirkapı ilkokulunda toplam 3 öğretmen 17 öğrenci ve sadece 1 derslik bulunuyor. 

Okulda şiddet! Öğrencileri soba ızgarası ile yaktı ile ilgili etiketler Siirt Öğrenci öğretmen Şirvan soba ızgarası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.