Okulda korkunç görüntü: Genç kız, başka bir öğrenci tarafında "Saçın çok güzelmiş" denilerek darp edildi

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir kız öğrenci, sınıf içerisinde arkadaşları tarafından zorbalığa uğradı ve 'saçın çok güzelmiş' denildikten sonra tekme tokat dövüldü. Bir diğer öğrenci de o anları cep telefonuyla kaydetti.

Olay, Zehra Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 9'uncu sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen gençler arasında tartışma çıktı.

Tartışma esnasında B.G isimli öğrenci, arkadaşı E.T'ye saldırdı. B.G., saçını çekip yere yatırdığı E.T'ye dizi ile vurdu.

Gözyaşlarına boğulan E.T., korku dolu gözlerle arkadaşına baktığı sırada B.G., "Saçın çok güzelmiş" dedikten sonra genç kıza tokat ve tekme attı.

O anlar sınıftaki başka bir öğrenci tarafından kayda alındı.

Okulda korkunç görüntü: Genç kız, başka bir öğrenci tarafında "Saçın çok güzelmiş" denilerek darp edildi ile ilgili etiketler Okul Öğrenci Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.