'Okula gidiyorum' diye evden çıktı, Bali'ye kaçtı!

En büyük hayali Endonezya'nın Bali adasına gitmek olan küçük çocuk, ailesinin itirazı üzerine hayatının en büyük maceralarından birine imza attı.

Avustralya'nın Sydney kentinde yaşayan 12 yaşındaki çocuk, annesine Bali'ye gitmek istediğini söyledi. Bu isteğini reddeden annesine sinirlenen küçük çocuk, ailesinin kredi kartını çaldı. Gizlice internetten aktarmalı uçak biletlerini aldı. Dünyaca ünlü All Seasons Otel'inden oda ayırtan çocuk büyükannesini kandırarak pasaportunu da aldı.

"OKULA GİDİYORUM" DİYE KAÇTI
Guardian'ın haberine göre, bir sabah okula gidiyorum diye evden çıkan çocuk Endonezya'nın Bali adasına doğru yola çıktı. Perth Havalimanı'ndaki görevliler tarafından yaşı sorulan çocuk 12 yaşında olduğunu kanıtladıktan sonra uçağa bindi. Avustralyalı çocuk, "Bu harikaydı çünkü bir maceraya atılmak istiyordum" dedi. Bali'ye ulaşan çocuk All Seasons otelinde vardığında görevlilere, kız kardeşinin geleceğini söyleyerek odasına yerleşti.

'Okula gidiyorum' diye evden çıktı, Bali'ye kaçtı!

Sydney'de olan çocuğun ailesi, maceracı oğullarının kaçtığını okulundan gelen telefonla öğrendi. Çocuğun annesi Emma, polisin yardımıyla çocuğunun Bali'ye gittiğini öğrendi. Hemen çocuğun peşinden giden anne, "Denizaşırı bir yere gittiğini duyduğumda hissettiğim korkuyu kelimelerle anlatamam. Oğlum 'hayır' kelimesine duymaya dayanamıyor ama neyse ki ona hiçbir şey olmadı" diye konuştu.

'Okula gidiyorum' diye evden çıktı, Bali'ye kaçtı! ile ilgili etiketler Avustralya Çocuk balı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.