Oktay Kaynarca 'yol ayrımı'na geldi!

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yıldızı Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafa karıştırdı.

Deniz Çakır’la birlikte başrollerini paylaştığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisiyle büyük beğeni toplayan Oktay Kaynarca, Instagram hesabından ilginç bir paylaşım yaptı.

fft16_mf10088821

Başarılı oyuncu, takipçileriyle paylaştığı kendi fotoğrafına, "Yol ayrımları vardır bazen yolculuklarımızda, isteyerek ya da istemeyerek. O ayrımlarda belli olur gerçek dostluklar arkadaşlıklar, kimin kimi nasıl taşıdığı, nasıl değer verdiği aslında nereye koyduğu. Yolculuk devam eder etmesine etmelidir de, bazen azalarak da çoğalabileceğimizi unutmadan" notunu yazdı.

HEM AŞK, HEM İŞ

Deniz Çakır'la birlikte başrollerini paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle büyük beğeni toplayan Oktay Kaynarca aynı zamanda dizide partner olduğu Çakır'la bir beraberlik yaşamış ve uzun süre magazin gündeminden inmemişti. Kısa bir süre için kadrosuna Meryem Uzerli ismini de katan dizi 76. bölümü geride bırakarak başarılı bir iş olduğunu ortaya koydu.

DENİZ ÇAKIR'A GÖNDERME Mİ?

Ancak Oktay Kaynarca'nın sosyal medya hesabından yaptığı bu ifadeleri sürekli olarak diziden ayrılacağı yazılıp çizilen Deniz Çakır'a bir gönderme olarak yorumlandı.

Oktay Kaynarca 'yol ayrımı'na geldi! ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Deniz Çakır EDHO Hızır meryem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.