Oktay Kaynarca Ekibi Topluyor! Ben Bu Cihana Sığmazam'a EDHO'dan İki İsim Geldi!

Olaylı bir şekilde biten Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra ekrana dönecek olan Oktay Kaynarca yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam için hazırlıklarını sürdürüyor. Aynı zamanda yapımcısı olduğu dizi için Oktay Kaynarca'nın partneri EDHO'dan geldi. Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş verdi.

Heyecanla beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcısı ve başrolü Oktay Kaynarca yeni partnerini buldu. Cezayir karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Oktay Kaynarca'ya EDHO'daki rol arkadaşı Pelin Akıl eşlik edecek. Oktay Kaynarca Ekibi Topluyor! Ben Bu Cihana Sığmazam'a EDHO'dan İki İsim Geldi!

Pelin Akıl'ın Oktay Kaynarca'yla yeniden partner olacağı haberi her iki ismin takipçilerini heyecanlandırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra tekrar Kaynarca ile çalışacak olan Pelin Akıl Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Firüze karakterini oynayacak.

Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde annesi rolünü ise başarılı oyuncu Işıl Yücesoy oynayacak.

Oktay Kaynarca Ekibi Topluyor! Ben Bu Cihana Sığmazam'a EDHO'dan İki İsim Geldi!

EDHO EKİBİ TOPLANIYOR!

Yeni sezonda ekrana gelecek olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için EDHO'dan transfer edilecek ikinci isim ise Savaş Özdemir olacak. Tipi karakteriyle dikkat çeken oyuncu yeni sezonda tekrar Kaynarca ile birlikte çalışacak.

 

 

Oktay Kaynarca Ekibi Topluyor! Ben Bu Cihana Sığmazam'a EDHO'dan İki İsim Geldi! ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca Pelin Akil ben bu cihana sığmazam savaş özdemir EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.