Oktay Derelioğlu o takımın başına geçti!

Beşiktaş'ın eski efsane futbolcusu Oktay Derelioğlu TFF 2. Lig ekibi Kahramanmaraşspor'un yeni teknik direktörü oldu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Kahramanmaraşspor Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Oktay Derelioğlu ile teknik direktörlük için anlaştı.

Beşiktaş'ta efsaneleşen ve 2008'da Fatih Karagümrükspor'da futbolu bırakan Oktay Derelioğlu, Trabzonspor ve Fenerbahçe'de de forma giymişti.

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve henüz galibiyeti bulunmayan Kahramanmaraşspor 2. Lig Beyaz Grup'ta 17. sırada bulunuyor.

HEDEFİMİZ SÜPER LİG OLACAK...

Fanatik'e konuşan 41 yaşındaki Oktay Derelioğlu Kahramanmaraşspor ile anlaştıklarını doğruladı. Maraş ve kendisinin hedefinin Süper Lig olduğunu belirten Derelioğlu, "Takımı bulunduğu konumdan kurtarmak için elimizden geleni yapacağız. Maraş gibi bir kente bulunduğu durum yakışmıyor. Adından söz ettirecek bir takım oluşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" açıklamasını yaptı.

Oktay Derelioğlu o takımın başına geçti! ile ilgili etiketler oktay derelioğlu tff 2 lig kahramanmaraşspor teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.