Oktar'ın 'kedicik'i öz oğlunu tanıyamadı!

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan kadın müridin 22 yıl önce dünyaya getirdiği ve 7 yaşına geldiğinde terk ettiği çocuğunu tanıyamadığı ortaya çıktı.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri, sapkın yapı hakkında önemli bilgiler vermeye devam ediyor. Operasyon kapsamında gözaltına alınarak sorgulanan M.K isimli şüpheli kadının 22 yıl önce yapı içerisindeki iğrenç ve sapkın ilişkiden bir erkek çocuk dünyaya getirdiği, çocuğunu annesine teslim ederek örgüt içerisindeki faaliyetini sürdürdüğü ortaya çıktı.

7 YAŞINDAYKEN BIRAKTIĞI OĞLUNU TANIYAMADI

Operasyonun ardından emniyette sorgulanan M.K'ye çocuğunun şimdiki fotoğrafı gösterildi. Şüpheli kadın, fotoğraftaki kişiyi tanımadığını söyledi. Daha sonra M.K'ye çocuğun 7 yaşında çekilmiş bir fotoğrafı gösterildi. Yıllardır görmediği oğlunu bu defa tanıyan M.K., "Bu benim oğlum A." dedi. Bir kez daha şoka uğrayan polis, şüpheli kadının, oğlunu Adnan Oktar yapılanması uğruna terk edip bir daha da hiç görmediğini öğrendi.

 AİLESİ ADNAN OKTAR ÖRGÜTÜNE KARŞI GELDİ

İddiaya göre, M.K'nin ailesi, Adnan Oktar'a ve yapılanmasına karşıydı. M.K. da öz oğlunu annesine bırakarak terk etti.

 

Oktar'ın 'kedicik'i öz oğlunu tanıyamadı! ile ilgili etiketler Adnan Oktar Kedicik oğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.