Oktar'ı deşifre eden Özgül'den flaş açıklamalar...

Daha önce Adnan Oktar grubunda yer alan ve ayrıldıktan sonra Oktar'a sert eleştiriler yönelten Ceylan Özgül operasyondan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Oktar grubu için "habis yapılanma" ifadesini tercih eden Özgül, gözaltına alınan kadınlar için "kedicik" kelimesinin kullanılmasına da tepki gösterdi.

"DİNİ ÖĞRENMEK İÇİN ONLARA KATILDIM"
Euronews'e konuşan Özgül, Adnan Oktar grubu tarafından alı konulan ve taciz edilen çocukların yaşının 7'ye kadar düştüğünü öne sürdü.

Dini öğrenmek için Oktar grubuna katıldığını söyleyen Özgül "Ben mesela dindar olmak istiyordum, dini öğrenmek istiyordum karşıma bu insanlar çıktı. Onların anlattıkları şeylere inandım fakat uyanmaya başladığımda artık hapsedilmiş bir konuma gelmiştim." şeklinde konuştu.

 

Oktar'ı deşifre eden Özgül'den flaş açıklamalar... ile ilgili etiketler Adnan Oktar ceylan özgül
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.