Oksijen tüpleri bitti, hastalar art arda öldü

Mısır'ın Şarkiye şehrinde bulunan bir pandemi hastanesinde oksijen tüpünün bittiği ve bu nedenle koronavirüs tedavisi gören 7 hastanın art arda hayatını kaybettiği iddia edildi. O anlara ilişkin bir görüntü ise sosyal medyada yayınlandı.

Mısır’ın Şarkiye kentindeki Hüseyniye Pandemi Hastanesi'nde oksijen tüpü yetersizliği nedeniyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastası 7 kişinin hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Kovid-19 hastası 7 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili görüntülerin sosyal medyaya yansımasının ardından oluşan kamuoyu tepkisi üzerine Mısır Sağlık Bakanlığı bir açıklama yaptı.

Oksijen tüpleri bitti, hastalar art arda öldü

SİSİ YANLISI BASINDAN İDDİALARI DOĞRULAYAN HABERLER

Mısır yönetimine yakınlığıyla bilinen El-Vatan gazetesinin haberine göre de hastalar oksijen tüpü yetersizliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Gazete bir görgü tanığının, "Kovid-19 hastaları oksijen tüplerinin bitmesi nedeniyle öldü. Hastane sorumluları oksijen tüplerinin yeterli oranda dolu olup olmadığına dikkat etmediler." şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Mısır'da son dönemde salgın nedeniyle hasta ve ölü sayısında önemli oranda artış gözleniyor.

AA

Oksijen tüpleri bitti, hastalar art arda öldü ile ilgili etiketler Mısır hasta oksijen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.