Okay Yokuşlu adım adım Galatasaray'a!

İspanya 1. Ligi (La Liga) ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen milli oyuncu Okay Yokuşlu'nun, devre arası transfer döneminde Galatasaray'a kiralık transfer olacağı iddia edildi.

Celta Vigo'da uzun süre formasından uzak kalan ve kulüple ilgili tüm sosyal medya paylaşımlarını kaldıran Okay Yokuşlu, bir süredir Galatasaray'ın radarında yer alıyor.

Sarı-Kırmızılılar'ın, Steven Nzonzi'nin yerine transfer etmek istediği 25 yaşındaki futbolcu, iki haftadır deyim yerindeyse kıymete bindi.

Okay Yokuşlu adım adım Galatasaray'a!

KİRALAMA GİRİŞİMLERİ BAŞLIYOR

Celta Vigo'nun son iki maçında da 90 dakika sahada kalan milli oyuncunun, kulübüyle 2023 yılına kadar mukavelesi bulunuyor.

Daha önce Okay'ı bonservisiyle kadrosuna katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, bu gelişme üzerine oyuncuyu kiralamak için girişimlerde bulunacak.

Okay Yokuşlu adım adım Galatasaray'a! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Okay Yokuşlu Celta Vigo
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.