Okan Kocuk'un şampiyonluk gururu

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında sahasında Fenerbahçe ile mücadele edecek olan Galatasaray’da antrenman öncesinde sarı-kırmızılı futbolcular Emre Taşdemir ile Okan Kocuk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray'ın kalecisi Okan Kocuk, rekorlar kırarak şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek, "Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmak bize nasip oldu" dedi.

Unutulmaz bir sezonu geride bıraktıklarını söyleyen Emre Taşdemir, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında böyle bir şampiyonluk yaşadığımız için hepimiz çok mutlu ve gururluyuz. Camiamıza ve taraftarımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Okan Kocuk ise Spor Toto Süper Lig'de rekorlar kırarak şampiyonluğa ulaştıklarını ifade ederek, "Böyle bir sezonda, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında şampiyon olmak bize nasip oldu. Sezon boyunca çok güzel bir atmosfer vardı takımda. Tam bir aile ortamı vardı. Sonunda şampiyonlukla taçlandırdığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Okan Kocuk'un şampiyonluk gururu ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.