Okan Buruk'un Rizespor'u yıkma planı belli oldu! Stoperde sürpriz tercih

Şampiyonluk yolunda liderliğini sürdüren Galatasaray'da sıradaki hedef Çaykur Rizespor maçı. Kendi sahasında ağırlayacağı rakibini yenerek Fenerbahçe'ye maç fazlasıyla 5 puan fark atmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, rakibini yıkacak 11'i belirledi. Okan Buruk stoperde mecburi bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Çaykur Rizespor'la ile yarın akşam oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarına başlayan Galatasaray'ın dünkü idmanının bir bölümü basına açık olarak gerçekleşti.

Beşiktaş deplasmanını hasarsız atlatan ve ligde bitime 10 hafta kala Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderlik koltuğundaki yerini koruyan Sarı-Kırmızılılar, Florya'nın kapılarını dış dünyaya açarken, antrenmanda tüm camiaya birlik ve beraberlik mesajları gönderildi. Teknik patron Okan Buruk, oyuncular arasındaki kenetlenmeden dolayı bir hayli mutlu ve kazanan kadroda artık mecburi olmadıkça değişiklik yapmayı da düşünmüyor.

İLK 11'İ ŞEKİLLENİYOR

Rize karşısında ileri uçta Icardi'ye görev verecek olan Buruk, Arjantinli yıldızın arkasındaki üçlüde yine Kerem Aktürkoğlu, Mertens ve Barış üçlüsünü kullanacak. Merkezde ise sezonun en formda dönemini geçiren Torreira - Kerem Demirbay iş birliği devam edecek. Sağ bekte Aurier yetişmediği için ağrılarla oynamayı sürdüren Kaan Ayhan bir kez daha ilk 11'de başlayacak.

STOPERE BERKAN GEÇEBİLİR

Sol bekte Köhn'ün, sağ stoperde de Sanchez'in yeri garantiydi ancak son idmana sakatlığı nedeniyle çıkmayan yıldız savunmacı için formül bulundu. Okan Buruk, Nelsson'u sağ stopere alıp Berkan Kutlu'yu oraya çekebilir. Sarı kırmızılı takımda Abdülkerim'in de sakatlığı bulunuyor.

Galatasaray'ın Rize karşısındaki en büyük itici gücü ise hiç kuşkusuz taraftarı olacak. İç sahada geçen sezonun 2. haftasından bu yana yenilmezlik serisini sürdüren, bu sezon evindeki tüm lig maçlarını kazanan Cim Bom'u, yarın akşam yine büyük bir destek bekliyor. Biletleri satışa çıktığı gibi tüketen Sarı-Kırmızılılar, Rams Park'ı şölen yerine çevirip Galatasaray'ın şampiyonluk yürüyüşüne katkıda bulunmaya hazırlanıyor. 

Okan Buruk'un Rizespor'u yıkma planı belli oldu! Stoperde sürpriz tercih ile ilgili etiketler Okan Buruk Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.