Okan Buruk'un derbide Fenerbahçe'yi yıkma planı belli oldu

Galatasaray bugün şampiyonluk maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Okan Buruk, Fenerbahçe'nin etkili olan kanatlarını pasifize etmek ve oyunu daha üstün olduğunu düşündüğü merkeze yönlendirmek istiyor.

Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un da galibiyet planı belli oldu. Yardımcıları ve ekibiyle birlikte detaylı bir analiz hazırlayan Buruk, rakibinin zaaflarını değerlendirerek sonuca gitmek istiyor.

GALATASARAY ÜÇGEN OLUŞTURACAK

Hafta boyunca Fenerbahçe ile oynanacak maça özel taktiksel çalışmalar yapan Buruk, Derrick Köhn, Kerem Demirbay ve Dries Mertens'i derbide aktif şekilde kullanacak. 50 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe'nin etkili olan kanatlarını pasifize etmek ve oyunu daha üstün olduğunu düşündüğü merkeze yönlendirmek istiyor.

Takvim'in haberine göre; Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu, Köhn, Mertens ve Kerem Demirbay üçlüsü ile Osayi Samuel ve Çağlar Söyüncü'nün arasına Barış Alper'i kaçırarak pozisyonlar üretmeyi hedefliyor.

Okan Buruk'un derbide Fenerbahçe'yi yıkma planı belli oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Okan Buruk Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Kozmetik mağazasının indirim gününde kadınlar birbirine girdi! Saç saça baş başa kavga kamerada...

Zincir kozmetik mağazasının indirimi sonrası çoğu şubede izdiham yaşandı, bazı şubelerde kadınlar saç saça baş başa kavga etti.