Okan Buruk'tan sitem dolu açıklama: Söylüyoruz ama insanlar anlamıyor...

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK'ya konuk oldu. Cimbom mücadelen 3-0 galip ayrılmasını bildi. Maçın ardından Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk galibiyeti sonrası konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK galibiyeti sonrası konuştu.

''OYUNA İYİ BAŞLADIK''

"Rakibimizin 3'lü savunmayla başlamasını beklemiyorduk. Oyuncularımızla iletişime geçerek nasıl karşılayacağımızı anlattık. Oyuna iyi başladık. İlk yarım saatte rakibimizi çok fazla kalemize de getirmedik."

''PERFORMANSLARIMIZ YUKARIYA ÇIKIYOR''

"İkinci yarının başında hızla bir şekilde kaleye gidersek skor bulacağımızı söyledik ve öyle oldu. Performanslarımız yukarıya çıkıyor, özellikle Angelino en iyi maçını oynadı. Kerem de yükseliyor, Tete ise ikinci maçını oynuyor. Oyuncularımızın performansını yükseltiyoruz, gol yemedik. Ben oyuncularıma güveniyorum."

''BUNU SÖYLÜYORUZ AMA İNSANLAR ANLAMIYOR''

"İyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Daha iyisini yapacağız. Bunu söylüyoruz ama insanlar anlamıyor. Hazırlık sürecindeyiz. Bu takım geçen sene 7.-8. haftada bu seviyelere geldi. Bunu bu sene erken yaptık. Şampiyonlar Ligi'ndeyiz, 7 puan aldık ligde. Aradan daha iyi döneceğiz."

''ICARDI VE KEREM ARASINDA ÖNEMLİ BİR HİS VAR''

"Icardi ve Kerem arasında önemli bir his var. Kerem'in goldeki pası çok değerliydi. Icardi de bazen bunları yapıyor. Vurma şansı varken attırdığı gol, gol atmaktan daha değerli. Takım olmak çok önemli."

''DAVINSON SANCHEZ'DEN HABERİM YOK HENÜZ''

"Avrupa'da transfer bitti, fırsat ve maddi anlamda kazanım var. Şampiyonlar Ligi katılım payımız, bütçemizde önemli bir gelir kalemi. Bunu kazandık. Avrupa'da transfer bitti ve aktif bir rol alabiliyorsunuz. Davinson Sanchez'den haberim yok henüz, Erden Bey bununla ilgili çalışmasını devam ediyor. Kimse merak etmesin. Herkes rahat olsun. Yönetim gerekeni yapıyor."

 

Okan Buruk'tan sitem dolu açıklama: Söylüyoruz ama insanlar anlamıyor... ile ilgili etiketler Gaziantep FK Galatasaray Süper Lig Trendyol Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.