Okan Buruk'tan sakatlık açıklaması: Davinson Sanchez'in ayağında ağrı oldu!

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Sarı-Kırmızılılar müsabakayı 4-0 kazanarak önemli bir galibiyet aldı. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray sahasında Alanyaspor'u konuk etti.

Sarı-Kırmızılılar müsabakayı 4-0 kazanarak önemli bir galibiyet aldı.

Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk önemli açıklamalarda bulundu.

''BİRÇOK ŞEYİ MAÇIN BAŞINDAN SONUNA KADAR İYİ YAPTIK''

"Topa sahip olmak ve topun bizde kalması sevindirici. Bunu maçın başından sonuna kadar yaptık. Birçok şeyi maçın başından sonuna kadar iyi yaptık. Konsantrasyon, sahaya yayılma... Ceza sahasında topla buluşma, yarattığımız gol beklentisi, attığımız 4 gol... Birçok pozisyonu da atabilirdik. Maçı ciddi şekilde bitirdik. Taraftarla birlikte bu maçı güzel bitirdik. Bize yakışan bir oyun oldu. Skor ve oyuncuların performansı olarak mutluyum."

"DAVINSON SANCHEZ'İN AYAĞINDA AĞRI OLDU"

"Davinson Sanchez'in ayağında ağrı oldu, inşallah önemli bir şeyi yoktur ve bir sonraki maça yetişir."

"MANCHESTER UNITED MAÇINI KAZANARAK, AVANTAJ YAKALARIZ''

''Manchester United maçını kazanarak, avantaj yakalarız. Avrupa'yı garantiliyoruz ve son maç öncesi büyük bir avantaj oluyor. Kazanmayı isteyeceğiz ama kazanamasak bile, her şey son maça kalacak. Bu maç bizin için büyük fırsat. Deplasmanda kazandık, psikolojik olarak bu bizim için avantaj, üstünlük. Biz çok heyecanlıyız. Taraftarımız heyecanlı. Uzun zamandır bu maçı bekliyorlar. Aynı oyunu ortaya koymalıyız. Bayern Münih maçı, Alanyaspor maçı, Manchester United maçı fark etmiyor. Hedefimiz kazanmak."

 

Okan Buruk'tan sakatlık açıklaması: Davinson Sanchez'in ayağında ağrı oldu! ile ilgili etiketler Galatasaray Alanyaspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.