Okan Buruk'tan Galatasaray yönetimine "hazırım" mesajı... Gözler yönetime çevrildi

"Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor" dediği iddia edilen Okan Buruk, Galatasaray'ın yerine teknik direktörü mü olacak? Burak Elmas yönetimi Domenec Torrent'le yolları ayıracak mı?

Galatasaray'da teknik direktörlüğe Okan Buruk mu getiriliyor... Fatih Terim'le yolların ayrılması sonrası göreve getirilen İspanyol teknik direktör Domenec Torrent, 5 maçta 2 puan topladı. Dün gece Kayserispor'la NEF Stadyumu'nda 1-1 berabere kalan Galatasaray'da "yönetim istifa" sesleri bir kez daha yükseldi.

Küme düşme hattında yer alan Sarı-Kırmızılılar'da Torrent'in geleceği tartışılırken TV 100'e konuşan Okan Buruk, "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor" dedi.

BU HAFTA İMZAYI ATABİLİR

Galatasaray altyapısından yetişen 48 yaşındaki Okan Buruk, 2019-20 sezonunda Medipol Başakşehir'i Süper Lig şampiyonu yapmıştı. Turuncu-Lacivertliler'le geçen sezonun ilk yarısında yollarını ayıran başarılı çalıştırıcı bir daha takım çalıştırmadı.

Akhisarspor'un başındayken 2017-18 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldıran Okan Buruk'un bu hafta içi Galatasaray'ın başına geçeceği iddia ediliyor.

Okan Buruk'tan Galatasaray yönetimine "hazırım" mesajı... Gözler yönetime çevrildi ile ilgili etiketler Okan Buruk Galatasaray Domenec Torrent
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.