Okan Buruk'tan futbolcularına Kasımpaşa uyarısı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, futbolcularını Kasımpaşa maçına motive etmeye çalışıyor. Futbolcularından, Kasımpaşa maçı sonrası oynanacak Bayern Münih karşılaşmasını düşünmemelerini isteyen Okan Buruk, ciddiyeti elden bırakmamalarını söyledi.

Süper Lig'de son 9 maçını kazanan ve kulüp tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan Galatasaray, gözünü Kasımpaşa sınavına çevirdi.

Çaykur Rizespor galibiyetinin moraliyle cuma günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılılar, 3 puandan başka bir şeyi hedeflemiyor.

Teknik Direktör Okan Buruk da maçın ciddiyetini oyuncularına anlatıyor. Kasımpaşa'nın iyi bir rakip olduğunun altını çizen başarılı hoca, "Ligde çıkış yakalayan ve iyi oyunculara sahip bir rakiple oynayacağız. Son 5 maçta 4 kez kazanmaları form durumunu gösteriyor. Asla ciddiyeti elden bırakmayın" uyarısı yaptı.

OYUNCULARINI MOTİVE EDİYOR

Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde 8 Kasım Çarşamba günü Bayern Münih'le oynanacak maç öncesi de takımı motive ediyor.

Önceliğin Kasımpaşa sınavı olduğunu hatırlatan tecrübeli hoca, "Maç maç düşünüyoruz. Önce ligdeki mücadeleye konsantre olacağız. Sonra da Bayern Münih'e hazırlanacağız. Ligdeki iyi performansımızı sürdürmek çok önemli. Kasımpaşa karşısında mutlaka 3 puan almalıyız" diyerek akılların Bayern Münih maçında olmasını engelliyor.

(Sabah)

Okan Buruk'tan futbolcularına Kasımpaşa uyarısı ile ilgili etiketler Okan Buruk Galatasaray Kasımpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.