Okan Buruk'tan Fernando Muslera ve Nicolo Zaniolo kararı!

Galatasaray'da bir süredir sakatlığı bulunan Fernando Muslera ve yeni transfer Nicolo Zaniolo için Kasımpaşa maçı kararı verildi.

Galatasaray’da Kasımpaşa maçı için Okan Buruk’un kafasındaki 11 şekillendi. 

Sarı-Kırmızılılar'da antrenmanlara başlayan Fernando Muslera konusunda büyük bir sevinç yaşandı. Süper Lig devinin ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo konusunda da karar verdiği ortaya çıktı.

MUSLERA SAKATLANMIŞTI

Galatasaray'ın Trabzonspor'u konuk ettiği maçın 82'nci dakikasında Bordo-Mavililer'in kullandığı serbest vuruşta Fernando Muslera sert gelen topu çıkarmıştı. Marc Bartra topu tamamlamak istedi ancak rakibiyle çarpıştı. Fernando Muslera bu kurtarış sonrası sakatlık geçirmişti.

OKAN BURUK FORMALARI DAĞITIYOR

Galatasaray’da sakatlığı düzelen kaptan Muslera, Kasımpaşa’ya karşı kaledeki yerini alacak. Teknik Direktör Okan Buruk, İtalyan yıldız Zaniolo’ya da ilk 11’de forma verecek.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL İLK 11'İ:

Muslera, Boey-Nelsson-Abdülkerim-Adekugbe, Oliveira-Torreira, Rashica-Zaniolo-Kerem, Icardi

Okan Buruk'tan Fernando Muslera ve Nicolo Zaniolo kararı! ile ilgili etiketler Galatasaray Fernando Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.