Okan Buruk'tan Fenerbahçe derbisi öncesi kadroda revizyon

Süper Lig'de çarşamba günü Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk derbiyi düşünerek değişiklikler yapacak. Kart sınırında bulunan ve sakatlıktan çıkan isimleri 11'e yazmayı düşünmeyen Okan Buruk, bazı oyuncularını pazar günkü Fenerbahçe maçına saklayacak.

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'un aklında, 24 Aralık'ta oynanacak Fenerbahçe derbisi var.

Sarı-kırmızılı teknik adamın, 20 Aralık'taki Fatih Karagümrük maçında bu nedenle kadroda bazı değişiklikler yapmayı planladığı öğrenildi.

Kadıköy'deki Fenerbahçe maçını fazlasıyla önemseyen Buruk'un Karagümrük karşılaşmasında bazı isimleri dinlendireceği belirtildi.

Tecrübeli teknik adamın, Boey ve Sanchez gibi sınırda bulunan isimlerle beraber, yine sakatlıktan çıkan ama tam olarak randıman vermeyen oyuncularla ilgili değerlendirme yaptığı bildirildi.

Karagümrük maçında hata istemeyen ama aynı zamanda Fenerbahçe maçını da önemseyen sarı-kırmızılı hocanın çalışmalarını bu yönde gerçekleştirildiği ve buna göre hazırlıklar yaptığı vurgulandı. 

(Milliyet)

Okan Buruk'tan Fenerbahçe derbisi öncesi kadroda revizyon ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk Süper Lig Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.