Okan Buruk'tan dikkat çeken itiraf: Zemin beklediğimizden çok çok iyiydi!

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, zorlu mücadelenin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti.

Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, zorlu mücadelenin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

''ÇOK KRİTİK BİR MAÇTI''

''Maçı çok istedik. Çok kritik bir maçtı. Liderliği geri almak için iyi bir başlangıca ihtiyacımız vardı. Rakibimiz, uzun süredir seyircili maç oynamıyordu. Bizim maça golle başlamamız oyunu bize yöneltti. Çok erken ikinci golü bulduk. Biz yükseldik, rakip ise psikolojik olarak aşağı gitti. Oyun anlayışımızı devam ettirdik. Baskılar, topa sahip olma, oyun kurma, pozisyonlar... Çok iyi bir ilk yarıydı. İkinci yarıda da pozisyonlar vardı. Rakibin de pozisyonları vardı."

''ZEMİN BEKLEDİĞİMİZDEN ÇOK ÇOK İYİYDİ''

"Ankaragücü iyi bir takım. Maça iki golle başlayınca rakibin oyununu kırmış olduk. Üstün taraftık. En değerlisi 3 puan ve sakatlıksız ayrılıyoruz buradan. Zemin beklediğimizden çok çok iyiydi. 10 günlük bakımla birlikte oyuncular zorluk yaşamadı. 10 gün önceyle arada çok büyük fark var. Bu işi yapan insanlara teşekkür etmek gerekiyor. Herkesin kafasında soru işaretiydi. Bir soru işareti de Galatasaray 3 gün sonra çıkıyor ve yorgundu. Biz enerji olarak çok yüksektik. Taktiksel ve oyun olarak çok iyi işler yaptık. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu."

''ÖNDE OYNAMASI SAYESİNDE OLDU''

"Attığımız 2. gol Davinson'un doğru baskı yapması ve önde oynaması sayesinde oldu. Oyun içerisinde de bunu çok fazla yaptığımızı düşünüyorum. Derrick Köhn ise hem Kerem Demirbay hem de Kerem Aktürkoğlu'yla çok uyumlu oynadı. Bu da benim için çok önemli. İyi bir oyuncu hem de iyi bir karakter."

 

Okan Buruk'tan dikkat çeken itiraf: Zemin beklediğimizden çok çok iyiydi! ile ilgili etiketler Ankaragücü Galatasaray Süper Lig Trendyol Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.