Okan Buruk'tan dikkat çeken açıklama: Çok daha iyi olmamız gerekiyor!

Süper Lig'in 31. hafta maçında Galatasaray sahasında Hatayspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Zorlu mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk dikkat çeken açıklamada bulundu.

Süper Lig'in 31. hafta maçında Galatasaray sahasında Hatayspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti.

Zorlu mücadele sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk dikkat çeken açıklamada bulundu.

''ÇOK DAHA İYİ OLMAMIZ GEREKİYOR''

"Genel performanstan çok memnun değiliz. Uzun bir ara, 17 günden sonra ilk maç, kendi iç saha performansımızın altında kaldık. 1-0 sonrası, çok rahat bir şekilde oynayacağımız oyunlar, kendi kalitemizin altında işler yapınca ikinci golü bulamadık. Bu da onları biraz daha yukarıya çekti. Ama maçın genelinde iyi bir performans, iyi bir iç saha performansı sergileyemedik. Daha iyisini yapmamız gerekiyor bunun. Genel olarak çok istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Diğer her şey olumlu gibi gözükse de lider Galatasaray performansının altında kaldık. Bunun üstüne çıkmalıyız. Çok daha iyi olmamız gerekiyor."

''SON MAÇLARDA ÇOK ETKİLİ OLDUK''

"Hem atan hem tutan çok önemli duran toplarda. Çalışıyoruz da. İsabetli atış, isabetli vuruş, hepsi çok önemli. Son maçlarda çok etkili olduk. Bugün de golü öyle bulduk. 1-2 tane de kaçırdık. Normal pozisyonlarda biraz daha bunun altında kaldık."

''HEP BİRLİKTE KAZANDIĞIMIZ BİR REKOR OLDU''

"Mutluyuz, hiç rekor düşünerek bir maça çıkmıyoruz. Sezon genelinde kazanmak için çıkıyoruz. Şampiyonluk hedefimiz var. Büyük bir sorumluluk var üzerimizde. Galatasaray'a yakışan başarılar elde etmeye çalışıyoruz. İç sahada taraftarımızla muhteşem bir atmosfer oluşturuyoruz. Onların da çok büyük payı var. Hep birlikte kazandığımız bir rekor oldu, sadece benim değil, Galatasaray camiasının."

 

 

Okan Buruk'tan dikkat çeken açıklama: Çok daha iyi olmamız gerekiyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Hatayspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.