Okan Buruk'tan dikkat çeken açıklama: Ali Koç'un sözleri talihsiz bir açıklama!

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray konuk olduğu Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti. Mücadele sonrasında Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktör Okan Buruk dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray konuk olduğu Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti.

Mücadele sonrasında Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktör Okan Buruk dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

''MAÇTAN ÖNCE DE EN BÜYÜK KORKUM BUYDU''

"Rakibimizi tebrik ederek başlamak istiyorum. Oyun olarak çok iyi işler yaptılar. Çok gol atan ve yiyen bir takım demiştim. Hücumda çok iyi işler yaptılar. Bizim de bulduğumuz pozisyonlarımız oldu. Zor bir ortam aslında. Biz akşam maçlarına alışmış bir takım olarak, bu atmosferde oynamaya alışkın olmayan bizim için zor oldu. Maçtan önce de en büyük korkum buydu. Korkularım vardı, zaman zaman olumsuz etkilerini gördük ama finalde kazandık."

''BU TÜR MAÇLAR ŞAMPİYONLUK MAÇLARI''

"Girdiğimiz pozisyonlar, kaçan penaltı, son bölümde 3 tane daha gol atabilirdik, dönüşünde de gol yiyebilirdik. 4-3 sonrası da maçı erken bitirmemiz gerekirdi. Önemli olan kazanmaktı. Bu tür maçlar şampiyonluk maçları. Mutluyuz, Galatasaray taraftarına hayırlı olsun. Buraya geldiler, bizi desteklediler. Bundan sonra bu oyunun üzerine çıkmak istiyoruz."

"SAVUNMADA ÇOK EKSİKTİK''

"Savunmada çok eksiktik. Son bir ayda zorlandık. Milli araya kayıpsız girersek bizim için avantaj demiştim. Bunu yaptık. Yine değişiklikler oldu. Abdülkerim'in tam hazır olmaması, onu zorlamamak iyi oldu. Bir sonraki maçta hazır olacak. Aurier yine aynı şekilde. Ziyech, ikinci maçına çıktı. Bu oyuncuların da tekrar takıma girmesiyle tam kadro olduğumuzda daha güçlü olacağımızı düşünüyorum."

''MAÇIN İKİNCİ YARISINA DAMGA VURDU''

"Mertens, çok önemli bir gol attı. Icardi belki ilk yarıda çok fazla oyunun içerinde değildi. Bu ara ona da çok yarayacak. O da çok güçlü bir şekilde geri dönecek. Biraz dinlendireceğiz onu. Maçın ikinci yarısına damga vurdu. Attığı iki golle oyuna damga vurdu. Milli takım arasından sonra çok daha hazır bir şekilde dönecek."

"ALİ KOÇ'UN NE DEDİĞİNİ ANLAMADIM''

"Ali Koç'un ne dediğini anlamadım. Talihsiz bir açıklama. Benim hiç hakem arkadaşım yok. Olabilir de! Keşke hepimiz hakemlerle arkadaş olsak, Sevgili Ali Koç da olsun! Hiç hakem arkadaşım olmadı ama olmasını da garip bulmam." 

 

Okan Buruk'tan dikkat çeken açıklama: Ali Koç'un sözleri talihsiz bir açıklama! ile ilgili etiketler Kasımpaşa Galatasaray Süper Lig Trendyol Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.