Okan Buruk'tan çarpıcı itiraf: Kendi seviyemizin çok altında oynadık!

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off maçında temsilcimiz Galatasaray, Çekya ekibi Sparta Prag'a 4-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktör Okan Buruk, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off maçında temsilcimiz Galatasaray, Çekya ekibi Sparta Prag'a 4-1 mağlup oldu.

Mücadelenin ardından Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktör Okan Buruk, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"MAÇIN GENELİNDE KENDİ SEVİYEMİZİN ÇOK ALTINDA OYNADIK''

''İlk yarı daha iyiydik. 1-0 sonrası 1-1'i yakaladık. Pozisyonlarımız var. Ancak maç boyunca en büyük sıkıntımız top kayıplarıydı. Galatasaray seviyesine yakışmayan basit top kayıpları yaptık. Maçın genelinde kendi seviyemizin çok altında oynadık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Çok mücadele ettiler ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar.''

"YENİLGİNİN EN BÜYÜK SORUMLUSU HOCA OLARAK BENİM''

''Takım olarak kaybettik. Bunun en büyük sorumlusu da hoca olarak benim. Sadece belli oyuncular, belli mevkiler üstünden görmemek lazım. Birçok mevki kötü oynadı bugün. Boey son günlerde ayrıldı. Beklemiyorduk. Yerine transfer yaptık ama sakatlandı. Köhn'ü ligde kullanabiliyoruz. Bugün ilk yarıda çok sıkıntı yaşamadık ama ikinci yarı Kaan'ın da sakat oynaması onu zorluyor. Kenardan takviye yapamadık. Takım halinde kaybettik.''

"10 KİŞİ KALMAK, EN KRİTİK NOKTA OLDU''

"Bireysel performansların kötü olacağı durumda değildik. Burada moralli geldik. Son Ankaragücü maçında herkesin bireysel performansı yüksekti. Bu maçta iyi değildik, bazen bu olabiliyor. Oyunu oturtamamaktan olabilir. Her oyuncuma güveniyorum ve bundan sonra da en iyisini yapacaklarını biliyorum. Bizim için kötü bir gündü. 10 kişi kalmak, en kritik nokta oldu. 11'e 11'de iyi oynamasanız bile sonuna kadar götürebilirdik. Eksik kaldık ve bu kötü oyunumuzla birleşti, elenmemizin sebebi bu oldu."

ÇEKYALI GAZETECİLERE TEPKİ

Okan Buruk basın toplantısında Çekyalı gazetecilere tepki gösterdi: "Sizi alalım buraya isterseniz siz konuşun. Sussunlar da konuşalım."

MAÇ SONU KIRMIZI KART GÖRDÜ

Öte yandan mücadele sonrasında iki takım arasında tartışma çıktı. Bu olay sonrasında Teknik Direktör Okan Buruk kırmızı kart gördü.

 

 

Okan Buruk'tan çarpıcı itiraf: Kendi seviyemizin çok altında oynadık! ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.